Nytt bok-maleri

Torsdag 10.september 2020

Jeg er ENDELIG i mål!
Noen maleri ser jeg for meg i detalj før jeg begynner. Dette maleriet her handler om magien i en god historie, derfor ble det logisk å la fantasien selv få bestemme underveis.
Noen element overrasket også meg da de plutselig nesten krevde å bli malt – dermed fikk jeg blant annet malt min første ugle. Andre figurer som var planlagt fra starten av viste seg å bli helt feil og måtte fjernes.
Jeg har kost meg og lest mye underveis for å finne de riktige sitatene, all teksten er lesbar, den har på et vis også levd sitt eget liv. Det ble ikke de sitatene jeg først trodde.
Jeg har vært en bokorm hele livet, bøker har gitt meg så utrolig mye.
For å sitere Tor Åge Bringsværd: «En god bok er som en trampoline for fantasien. Den gir tanken noe å hoppe og sprette på.»
Eller som Stephen King sier: «Books are a uniquely portable magic.»
Jeg håper flere bokelskere kan kjenne seg litt igjen i maleriet mitt!
Dette er et oljemaleri malt på egyptisk papyrus, det er 43×64 cm, og prisen er kr 16 500,- inkludert profesjonell innramming med refleksfritt kunstglass og ramme
(På bildet finner du sitater fra blant annet bøkene om Lillebror og Knerten, Sjøormen Ruffen, Ole Brumm, Karlson på taket, Alice i Eventyrland, Harry Potter, Mummitrollene og mange fler!)

Skriv et svar

Du må være innlogget for å skrive kommentarer.