Nytt maleri klart for Paris

torsdag 14.september 2017
Jeg er nesten tom for maleri på egyptis papyrus, og jobber nå med å få gjort noe med den saken! Dette lille maleriet ble ferdig i dag, det er 23×32 cm og er malt på papyrus.
Jeg synes gamle hender er fine, de forteller på en måte en historie om mye levd liv. Jeg koser meg virkelig når jeg får male slike hender som dette her. Lykken når man er liten kan ofte være å finne et besteforeldre- (eller oldeforeldre-fang).
Jeg har kalt dette bildet «Safekeeping», og tar det med for å stille det ut under den store kunstmessa Art Shopping i Paris neste måned. Det er allerede noen som har «reservert» retten til å kjøpe det hvis det ikke blir solgt i Paris.
Vil du se det i større format er det bare å klikke seg inn på hender og føtter galleriet.

Her ser dere invitasjonen og logoen til Art shopping i Carrousel du Louvre i Paris Oktober 2017. Jeg gleder meg virkelig både til å delta, til å møte mange andre kunstnere og til å se all kunsten der! I år er det 10 år siden den første kunstmessa ble arrangert der, og 20 000 besøkende er forventet denne helga.

Skriv et svar

Du må være innlogget for å skrive kommentarer.