25% i anledning 1 års jubileum!

https://ingadalsegg.com/wp-content/uploads/2015/08/div-produkter-2016.jpg

søndag 23.august 2015

I dag er det 1 år siden jeg åpnet Dalaåven Atelier!

Dette har vært et innholdsrikt og spennende år, og tiden har gått fort.
I løpet av dette året har Dalalåven Atelier ikke bare vært et atelier der jeg står og maler, men også et sted der mange stikker innom både for å se på, og kjøpe, kunsten min og for å handle Inga-produkter. I tillegg har jeg arrangert en kollektivutstilling med andre kunstnere, hatt flere forskjellige arrangement og kurs, slik som gresskarlykt-verksted, akttegning for utdrikningslag m.m.

Jeg ser frem til mange nye spennende arrangement i tiden som kommer, og kan allerede love at det blir gresskarlyktverksted i oktober og førjulsåpent i desember både på kveld og helg også i år.

Men i første omgang vil jeg takke alle dere kundene mine, det er tross alt dere som gjør alt dette mulig! Så frem til søndag 30.august har jeg 25% rabatt på alle Inga-produkter. Skriv inn rabattkoden jubileum når dere handler i nettbutikken så blir 25% trukket fra.

For dere som bor lokalt er det mulig å komme innom og handle i stedet naturligvis. Jeg blir dessverre ikke til stede så mye denne uka, da jeg drar til Gøteborg for å delta på en kunstmesse torsdag, og ikke er tilbake før sent søndag.
Hvis du sender meg en e-post på art@ingadalsegg.com eller tar kontakt med meg på tlf 4157 9523 med beskjed om hvilke varer du vil kjøpe så legger jeg av til deg og vi avtaler henting.

Her er et lite bildeglimt fra fjorårets åpning:

lys, kort, kalender, brett og brikker
Et utvalg Inga-produkter
Fullt opp låvebrua
Fra åpningen av Dalalåven Atelier 23.august 2014
snorklipping på Dalalåven
Selveste Kongen, i Johan Øiestads skikkelse, stod for snorklippingen under åpningen av Dalalåven Atelier i fjor

Ordfører Ola T. Heggem sammen med Inga Dalsegg Fra åpningen av Dalalåven Atelier 23.august 2014 Trangt om plassen på åpningen av Dalalåven Atelier  Kongen kom naturligvis også publikum venter på åpningen av Dalalåven Atelier  publikum under åpningen av Dalalåven Atelier i fjorTrangt om plassen på åpningen av dalalåven Atelier

Skriv et svar

Du må være innlogget for å skrive kommentarer.