Åpning av Dalalåven Atelier

1.august 2014

I april 2013 begynte det store prosjektet med å forvandle den gamle låven på Dala til et nytt atelier for meg. Låven har gjennomgått store forandringer både utvendig og innvendig. Mange arbeidstimer, lange helger og sene kvelder har det blitt. Men nå, 16 måneder senere, begynner vi endelig å se enden på prosjektet!

Lørdag 23.august kl 13.00 blir det offisiell åpning, dette har jeg har gledet meg til lenge!

Denne dagen er alle velkomne, både for en titt på låven og på kunsten min. Det blir også mulighet til å handle både kunst og mine produkter denne dagen.
Så sett av datoen og kom på åpning!

begynnelsen

utvendig

Adressen er Rindalsvegen 11, 6657 Rindal (som er det hvite huset du kan se i bakgrunnen). Inngang ved siden av Rindalsvegen 13 (Kompaniet Frisør)

Skriv et svar

Du må være innlogget for å skrive kommentarer.