Årets første gresskarlykter

Søndag 23.oktober 2016

Oktober nærmer seg slutten, og tradisjonen tro får penslene mine hvile seg litt mens jeg tilbringer en god del tid på Dalalåven Atelier bøyd over gresskar med et utvalg små kniver rundt meg.
Så langt har jeg laget 3 gresskarlykter, her ser dere 2 av dem, – henholdsvis Maleficent fra filmen med samme navn (spilt av Angelina Jolie) og blekkspruten Ursula fra Den lille havfruen.
Det blir nok flere gresskarlykter i løpet av den kommende uken vil jeg tro, her må tiden utnyttes mens det fremdeles er gresskarsesong!

Denne uken gleder jeg meg til å holde gresskarlyktverksted på Å Samfunnshus i Meldal (arrangert av Meldal Hagelag) og for Foreningen for Hjertesyke Barn Sør-Trøndelag.
Mange har tatt kontakt og spurt om det ikke blir gresskarlyktverksted på Dalalåven Atelier i år, jeg må bare beklage, tiden strekker ikke til for meg i år på grunn av disse andre bookingene. Det eneste alternativet jeg kan tilby er dessverre å melde seg på kurset på Å. (ta gjerne kontakt for detaljer om påmelding)
Jeg er allerede booket til et par andre steder lengre unna for neste år, men håper å finne tid til å få til verksted på Dalalåven igjen da likevel!
maleficent ursula

Skriv et svar

Du må være innlogget for å skrive kommentarer.