Årets første katteportrett

Mandag 5.februar 2018

Jeg avsluttet 2017 med å male et portrett av en katt, og nå er nok et katteportrett ferdig.
Dette er pusene Tassen og Lita, og selv om jeg adri har møtt verken dem eller matmor så føler jeg at jeg har blitt godt kjent med disse vakre kattepusene underveis i prossessen. Nå gjenstår kun innramming før maleriet skal sendes nedover til Østlandet til sit nye hjem. Dette er olje på lerret, og bildet er 53×54 cm.
Jeg maler både mennesker og dyr på bestilling, og det meste ellers, ta gjerne kontakt med meg for en uforpliktende prat om priser og muligheter hvis dette kan være av interesse for deg!

Tassen og Lita, olje på lerret 53 x 65 cm
Detalj av maleri; Lita
Detalj av maleri: Tassen

Skriv et svar

Du må være innlogget for å skrive kommentarer.