Inga inviterer

Lørdag 27. juni markerer Inga Dalsegg sitt 11-års jubileum som kunstner med utstillingen «Inga inviterer» på Saga Trollheimen Hotel i Rindal kommune. Med i utstillingen er også verker av kunstneren Elling Reitan fra Trondheim.

Den 27. juni 1998 åpnet Inga Dalsegg sin første kunstutstilling i den lille bygda Rindal på Nordmøre. Utstillingen het Alive, og temaet for maleriene var drapet på Ingas tvillingsøster, Elin og hennes beste venn, Jin.

Dalsegg var på denne tiden fremdeles kunststudent, og ble overrasket da flere hovedstadsaviser samt NRK og TV2 viste stor interesse for henne og kunsten hennes. Overskiftene i riksmediene var «Blodig kunst», «Tårer for drapskunst», «Sorg på lerretet», for å nevne noen. Siden den gang har Inga Dalsegg deltatt på mange utstillinger innenlands. Hun har også vært utstilt rundt om i Europa, blant annet i England, Nederland, Belgia og Estland.

Lørdag 27. juni kl 18.00 markerer Inga sitt 11-års jubileum som kunstner ved å åpne en utstilling på Saga Trollheimen Hotel i Rindal.

Med på utstillingen vil det i tillegg til nye malerier også være bilder som ikke har vært vist siden utstillingen i 1998. Det vil også være utstilt bilder av Elling Reitan fra Trondheim, som blant annet er innkjøpt av Dronning Sonja og David og Victoria Beckham.

Utstillingen sammenfaller med arrangementet Kulturvøkku i Rindal, og henger fram til og med søndag 5. juli. Etter selve åpningen blir det kulturell aften med blant annet musikk av bandet Glød fra Trondheim på Saga Trollheimen Hotel.

Åpningstider:
Åpning lørdag 27. juni kl 18.00
Søndag 28. juni,
søndag 5. juli åpent kl 14.00 – 18.00
STENGT tirsdag 30. juni

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.