Eventyr-stemning

Fredag 8.mai 2020

Dette er uten tvil det mest detaljerte maleriet jeg noensinne har malt på egyptisk papyrus. Det er ganske stort, 64×92 cm.
Da kunden tok kontakt og ba meg male noe til henne var bestillingen fra henne; mal noe overdådig og husk å få med roser! og kanskje ei dame i rød kjole?
Jeg liker slike bestillinger, da får jeg tolke, pønske, fundere og prøve å skape det jeg føler er riktig for den personen.
Vi snakket mye sammen, og mitt mål ble å skape et sted der hun kan dagdrømme seg litt bort i, jeg ønsket å skape litt magisk eventyrstemning for henne.
Nye grenser ble sprengt for egen del underveis, jeg har malt utallige bittesmå roser, og for første gang prøvd meg på blåmeis og harepus. Masse detaljer fører også til enormt mange arbeidstimer, så dette har tatt tid. Men samtidig har det vært fint å kunne flykte litt inn i denne hemmelige hagen jeg har prøvd å skape, – også for meg.
Jeg håper du liker det!
Kanskje du kan tenke deg et maleri skapt på bestilling spesielt for deg? Ta gjerne kontakt så kan vi ta en uforpliktende prat om muligheter og priser

Den hemmelige hagen. olje på egyptisk papyrus, 64 x 92 cm

Skriv et svar

Du må være innlogget for å skrive kommentarer.