Foredrag og 2 nye maleri

2.mars 2012

I dag har jeg vært på orkdal Videregående Skole og holdt foredrag om kunsten min i et fag de har der som heter «Kunst og Kommunikasjon». Det er alltid hyggelig å få slike oppdrag, dette var mitt andre besøk dit så det tyder vel på fornøyde kunder.

For tiden jobber jeg mot to utstillinger som begge åpner i april; – jeg skal ha en separatutstilling hos Rakkestad Kunstforening i Galleri Midstuen 14.-29.april. Og jeg skal delta på en separatutstilling hos Galleri Skjæveland på Jørpeland 19.april-30.mai. Mer informasjon om disse utstillingene kommer naturligvis etter hvert! 🙂

I det siste har jeg også fått malt litt, – ikke bare tegnet, så her er 2 nye maleri. Som vanlig kan de sees i større format i henholdsvis hender og føtter-galleriet og par-galleriet:

legacy-webhold me tight-web

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Du må være innlogget for å skrive kommentarer.