Arrangement og kurs

Jeg har private lag, selskaper, kurs, foredrag, jubileer, bursdager, firmaturer, utdrikkingslag med forskjellige opplegg og diverse andre arrangement her på Dalalåven Atelier gjenom året.
Så lenge været tillater det ruller jeg da gjerne ut den røde løperen min! Hvis du kunne tenke deg et arrangement her er det bare å ta kontakt med meg for å diskutere mulighetene!

Jeg holder kurs i både maling og i forskjellige tegneteknikker. Med eller uten aktmodell. Jeg holder også kurs i skjæring av gresskarlykter, noe jeg i tillegg har gjort i regi av NRK og TV2.
Mulighetene er mange, – dere kan komme til meg på Dalalåven Atelier, eller jeg kan reise til dere.

Kursene jeg har holdt spenner fra 2-3 timer til 9 dager. Noen ønsker seg en kveld med tegning og aktmodell, andre ønsker å lære seg å tegne portrett eller å male med oljemaling.

Kundene mine er alt fra utdrikningslag som ønsker akttegning, firma som ønsker å tilby noe annerledes til sine kunder, hotell som ønsker aktiviteter for sine gjester, ungdommer som ønsker å bli flinkere til å tegne, voksne som ønsker å lære mer for å utvikle sin hobby, med mere.

Jeg åpner også Dalalåven Atelier på bestilling for grupper. Noen ønsker å komme for å se bildene og kanskje handle produkter i butikken min. Andre ønsker å kombinere et besøk med et foredrag/at jeg forteller litt om bildene mine.
Jeg har hatt besøk av firma på blåtur, vennegjenger, syklubber, kunstlag, kor, Rotary, pensjonistforeninger, klasse-gjenforeninger, bursdagsselskap og grupper som har klasse-jubileum, som legger turen innom her som en del av kvelden.

Kan dette være noe for deg? Ta kontakt med meg for mer informasjon om tilgjengelighet og priser!

For de som er interesserte i skjæring av gresskarlykter kan dere se en instruksjonsvideo jeg laget i samarbeid med NRK her
http://www.nrk.no/video/PS*129526