Godt Nyttår!

Lørdag 31.desember 2016

2016 har for min del vært veldig innholdsrikt, – som alltid har det også vært noen nedturer, slik er jo livet.

Men jeg har jobbet med middeladerteknikker og lært mye om fjærpenner og pergament, jeg har hatt gleden av å få flere veldig uvanlige og spesielle bestillingsverk på maleri, jeg har holdt flere gresskarlyktveksted enn noen gang før, bilen min ble dekt av polkadotter, jeg har vært på hele 16 lokale fjelltopper for første gang, jeg har isbadet, og mye mye mer.
Uansett, jeg ser fremover, og satser på et kreativt, spennende, morsomt og fantasifullt 2017!
Jeg ønsker med dette alle mine venner og kjente et flott nytt år, fyll det med du vil, gjør det meste ut av det, ta noen sjanser og ha det gøy!
Godt nyttår alle sammen! nyttar-norsk

 

Skriv et svar

Du må være innlogget for å skrive kommentarer.