Årets første gresskarlykt-verksted

lørdag 19.oktober 2019

Gresskarsesongen er godt i gang, jeg har allerede laget sesongens førse gresskarlykter.
I dag har jeg også hatt gresskarlykt-verksted for Foreningen For Hjertesyke Barn Sør-Trøndelag. Dette har blitt en årlig tradisjon som både jeg og kursdeltagerne setter stor pris på. En utrolig artig og trivelig dag, om enn noe hektisk og grisete innimellom! Veldig fine resultat ble det også, bare se på alle de fine gresskarlyktene som ble laget i løpet av dagen!

Onsdag 23.oktober har jeg gresskarlykt-verksted i regi av Kulturvukku i Rennebu. Lørdag 26.oktober har jeg to private gresskar-kurs (blant annet for et fotball-lag). Søndag 27.okt har jeg to verksted her hos meg på Dalalåven Atelier. Dette er fullbooket og har venteliste.
Torsdag 31.oktober avslutter jeg sesongen med gresskarlykt-verkstedpå Nordmøre Folkehøgskule.
Jeg har allerede fått en del bookinger for neste år, så hvis DU ønsker å booke meg til å komme å holde kurs der du bor er det lurt å være ute i god tid!

En av kursdeltagerne får hjelp av meg
Kurset resulterte i mange flotte gresskarlykter, noe hadde motiv hele veien rundt
Kursdeltagerne med sine gresskarlykter, sammen med meg

 

Skriv et svar

Du må være innlogget for å skrive kommentarer.