Gresskarlykter på God Morgen Norge

onsdag 23.oktober 2019

I morgen setter jeg meg på flyet til Oslo med minst et gresskar i fanget!
Fredag (25.oktober) skal jeg nemlig skjære ut gresskarlykter på God morgen Norge, på TV 2.
Jeg blir å se et lite stykke uti sendinga, fra kl 8.20, det er et ganske stramt tidsskjema, så nå må jeg kaste meg rundt og planlegge for å finne ut hva jeg kan rekke å lage på den tida jeg får!
Tatt i betraktning at jeg heller ikke aner størrelsen på gresskaret jeg skal jobbe med må jeg nok også ha en plan B og C…..
Men følg med på TV2 på fredagsmorgen da vel! 
Jeg laget gresskarlykter på direkten på God Morgen Norge både i 2012 og 2013. I 2014 kom God Morgen Norge til meg på Dalalåven Atelier og filmet under et gresskarlykt-verksted jeg hadde der. Mye har skjedd på de årene, og jeg synes i hvert fall selv at gresskarlyktene jeg lager nå er mer avanserte enn dem jeg laget den gang
Årets 4.gresskarlykt ble ferdig nå i dag, dette er en figur jeg tror mange kjenner igjen. Mange har spilt denne karakteren, jeg har valgt å gå for klassikeren fra 1931 der Boris Karloff spilte monsteret Frankenstein skaper.
Denne her blir med meg på flyet til Oslo i morgen, og i studio på God morgen Norge, TV 2 på fredag
Hvis du har lyst til å se flere av gresskarlyktene så har jeg et eget album for dette på kunstnersiden min på Facebook, det finner du her

Frankensteins monster
3 av mine gresskarlykter samlet

 

 

Skriv et svar

Du må være innlogget for å skrive kommentarer.