Gresskarskjæring på God Morgen Norge

søndag 23.oktober

Den siste uka har det blitt myse skjæring av gresskar og mange gresskarlykt-verksted rundt omkring.
Gresskaret av Dronning Elizabeth har også vært på Distriktsnyhetene på TV (NRK MidtNytt) og jeg har snakket om det på NRK P1 Trøndelag sin morgensending.
I morgen, mandag den 24. kan du høre meg på NRK P1 Møre og Romsdal sin morgensending, ca kl 08:40.
Torsdag 27. kan du se meg i aksjon med gresskarskjæring på God Morgen Norge på TV2 (kl 06:55-10).
Jeg har skåret ut gresskarlykter på God Morgen Norge flere ganger før; både i 2012 og 2013. I 2014 kom TV2 til Dalalåven Atelier og filmet fra mitt aller første gresskarlykt-verksted der, innslaget ble også sendt på God Morgen Norge. I 2019 var jeg nok en gang tilbake med gresskarskjæring på God Morgen Norge.
I år blir første gangen dette ikke skjer på selveste Halloween. Med mitt hektiske tidsskjema med gresskarlykt-verksted rundt omkring fikk vi ikke det til å gå opp. Men jeg synes uansett det er en god ide å gi folk litt tips og triks før selve dagen!
Motiv er enda ikke planlagt, så det er bare å slå på TV2 på torsdag for å finne ut hva det blir denne gangen.
Du kan se bilder fra gresskarlykt-verkstedene mine og følge prosessen og fremgangen på de forskjellige gresskarlyktene jeg lager inne på Facebooksiden min;

Sesongens andre gresskarlykt, av Daemon Targaryen fra House of the Dragon