Helt nye Inga-produkter!

23.oktober 2014

I dag kom de etterlengtede pakkene med brett og brikker med mine maleri på! Så nå har jeg endelig Inga-brett og -brikker på lager. Disse vil bli lagt ut på bestillingsskjemaet her på nettsiden min så snart som mulig, men frem til den tid er det altså bare å ta kontakt med meg direkte for å kjøpe. Eller å stikke innom meg på Dalalåven Atelier hvis du har mulighet til det.

Serveringsbrettet er 36×28 cm stort, drikkebrikkene er 9x9cm og har 4 forskjellige motiv.
Jeg er utrolig fornøyd over å ha fått til et samarbeid med Åry Trays, da dette er et firma som virkelig er kjent for å ha høy kvalitet på sine produkter. Alle produktene er av av bjørk fra fornybar skog og de er håndlaget. Både brett og brikker er laget av hele stykker tre, uten skjøter. De er lette å rengjøre og tåler oppvaskmaskin.

ryTrays

Skriv et svar

Du må være innlogget for å skrive kommentarer.