Høstmarked på Dalalåven Atelier

Mandag 17.august 2020

Lørdag 19. søndag 20.september gjør vi om området både utenfor og inne på Dalalåven Atelier til en markedsplass for smykker, lokalt håndtverk, kortreist mat, kunst og kunstprodukter.
ÅPENT 
lørdag kl 11-17
søndag kl 12-16
Midgard Viking Replicas er en liten helnorsk sølvsmie med base i Oppdal. Produktutvalget er spesialisert mot å lage så virkelighetstro replikaer som mulig av norske og skandinaviske funn fra vikingtid.
Vorpå Røkeri har spesialisert seg på videreforedling av fisk, de røyker laks på «gamlemåten» og har også mange andre typer fisk. Råvarene er selvsagt av ypperste kvalitet.
Holum Gård selger vakre skinn, garn og mange andre produkter fra egne sauer
Kirsten Solem selger produktene tilLanullva. Lanullva fører strikkeplagg av høy kvalitet, i 100 % ren merinoull og av norsk design. De populære plaggene gir varme og velbehag til store og små.
Gårdsslakteriet Sylte As tilbyr det meste innen kortreist mat av gris. Bl.a. Salamipølse, røkt skinke, Kjøttdeig av svin, Olaburger, Chilipølse, Krydret svinestek, Hamburgerrygg, Koteletter, Bratwurst, Knoker, Saltkjøtt, Bacon og Pulled pork.

Inne på Dalalåven finner du i tillegg naturligvis også både kunstutstilling med mine originale maleri og tegninger og butikk-avdeling med mange forskjellige kunstprodukter.

PÅ SØNDAG KOMMER I TILLEGG:
Brubekken Gardsmeieri foredler melk og kjøtt fra ku og geit. De produserer brun og kvitost, rømme, smør, pultost og gammelost. Fersk kjøtt og spekepølse.
Bæstes Bakeri As samarbeider med Brubakken gardsmeieri som leverer surmelk og brunost til bakeriet. Bæstes bakeri baker tradisjonelle smurte tynnlefser, tjukklefser og potetlefser.

PÅ LØRDAG KOMMER I TILLEGG:
Gardsbakeriet Hæmstelt med sine populære velsmakende brød og boller

Vi forholder oss naturligvis til nasjonale retningslinjer i forhold til korona-pandemien både ute og inne.

Sett av  helga og kom da vel!

 

Skriv et svar

Du må være innlogget for å skrive kommentarer.