Internasjonal kunstfestival i Rio

4.februar 2015

Jeg har blitt invitert til å delta ved The Biennal of Europian and Latin American contemporary Art ved den internasjonale kunstfestivalen i Rio de Janeiro i Brasil 3.-26.juli i år.
Det hele kom fullstendig uventet på meg, og det er naturligvis en stor ære å bli invitert.
Jeg hadde et maleri med et håndmotiv som ble brukt i en større kunnskapskampanje i skolen i São Paulo i Brasil i 2013, og mistenker at dette har en sammenheng med det. Arrangøren har sagt at de er spesielt interessert i maleriene mine med hender, så det er bare å bruke tiden godt fremover med andre ord, – da jeg også har mange bestillingsverk som skal gjøres ferdig.
I tillegg til at dette er utrolig spennende og garantert blir en stor opplevelse bidrar jeg også til et godt formål, noe som gjør det hele enda bedre. Arrangøren støtter kunstskolen CASA (Centro de Assistência Social e Artística) som ligger i favelaen (slumbyen) Cidade de Deus i Rio de Janeiro. De håper at kunst kan bidra til å forandre livene til noen av barna i favelaen, gi dem noe å drømme om, muligheten til å skape og ikke minst gi dem troa på ei bedre framtid.
Du kan lese artikkel om dette i Driva her og i Avisa Sør Trøndelag her

inga-rio

Foto: Magne Lillegård, Driva

Skriv et svar

Du må være innlogget for å skrive kommentarer.