Kollektivutstilling på Dalalåven Atelier

18.mai 2016

I sommer kommer Elin Rindahl Steiro hit til Dalalåven Atelier for å ha sommerutstilling sammen med meg!
I fjor inviterte jeg for første gang andre kunstnere hit for å ha utstilling med meg, og gjentar suksessen med en variert Sommerutstilling på Dalalåven Atelier under Kulturvøkku her i Rindal også i år.
Elin er en kunstner med stor bredde i både uttrykk og teknikk som dere ser på de fire bildene under her. Elin jobber med både akvarell, collografi, tegning og oljemaling. Jeg tror årets utstilling vil inneholde noe for enhver smak, så det er bare å glede seg!
Det blir åpning lørdag 2.juli kl 13.00, – så sett av datoen sier jeg bare.
Utstillingen vil henge ut Kulturvøkku, altså til søndag 10.juli

akvarell av Elin R.Steiro akvarel på sandpapir av Elin R.Steiro akvarell av Elin R.Steirocollografi av Elin R.Steiro

Skriv et svar

Du må være innlogget for å skrive kommentarer.