Kunst fra Sør Afrika

onsdag 24.mai 2023

Takket være god støtte fra 150-årsjubilanten Rindal Sparebank har jeg fått muligheten til å invitere en kunstner helt fra Sør Afrika som årets gjestekunstner under den tradisjonelle Sommerutstillinga hos meg på Dalalåven Atelier under Kulturvøkku her i Rindal.

Jeg må bare innrømme at jeg synes dette er urolig kult!

Fantastiske Ronald West fra Cape Town skal altså nå ha sin FØRSTE utstilling i Europa, litt spesielt – og veldig gøy – at det er i lille Rindal!

West er – som meg – kunstner på heltid og har hatt mange utsolgte kunstutstillinger rundt omkring i Sør Afrika. Han har blant annet deltatt på de to største kunstfestivalene i landet, hvor det er over 100 000 besøkende daglig i over en uke.

Som kunstnere har vi har forskjellig stil og uttrykk, samtidig som mennesker, katter og farger er et gjennomgående tema i kunsten til oss begge. Ronald bruker humor, kroppsspråk og settinger som får deg til å smile når du ser på bildene hans.

Ta gjerne en titt på kunsten hans på Facebook; The Ronald West Gallery

Jeg ble utrolig glad da Ronald takket ja til å komme hit, og jeg gleder meg noe ENORMT til å stille ut sammen med han. Jeg kan garantere at dette blir en fargerik utstilling med bilder i alle størrelser og anbefaler virkelig å sette av tid til å stikke innom denne uka for en unik opplevelse.

Det blir åpning med rød løpet lørdag 1. juli kl 13.00.
Utstillinga har åpent kl 11-17 hver dag under Kulturvøkku.
Med unntak av lørdag 8. juli da det blir 10-16 grunnet Torgdagen
Siste åpningsdag blir søndag 9. juli

Meg og Kristin Langli i Rindal Sparebank med et maleri Ronald har malt til meg