Like barn leker best når de ikke deler Twist?

https://ingadalsegg.com/wp-content/uploads/2018/11/Snapchat-1740487061-–-Kopi.jpg

Det sies at motsetninger tiltrekker hverandre. Det kan så være, – men jeg har mer tro på at like barn leker best.
Både jeg og kjæresten har huset fullt av bøker, vi er begge to over middels kulturinteresserte og vi er begge ganske arbeidsnarkomane.

Nå leser jeg riktignok mye mer enn ham, han er mer musikkinteressert enn meg, mens jeg naturlig nok er mer kunstinteressert enn ham.
Jeg har kysset mange frosker (og muligens også noen padder) i mitt liv, – i jakten på drømmeprinsen, – og setter stor pris på å ha funnet noen jeg deler så mange felles interesser med.

Tom er riktignok også fotballinteressert, – mens huset mitt er sportsfri sone. Hos meg tillates ingen form for sport verken på tv eller radio. Jeg er ingen fanatiker, så jeg tillater naturligvis at han leser om sport hjemme hos meg, så lenger han holder det inni seg. Selv har jeg alltid kastet avisenes sportsbilag i papirsøppelet før jeg går inn, på det punktet er jeg villig til å moderere meg. Man må jo ofre litt for kjærligheten.

I går oppdaget vi dog et langt større problem enn denne fotballinteressen. Vi var begge litt syke og skulle ta en rolig kosekveld hjemme i sofaen. Vi skulle se film, og var begge skjønt enige om valg av film. Så langt var alt fryd og gammen.
Men så ble en pose Twist åpnet, – og det viste seg at vi dessverre også er enige om hva som er de beste sjokoladebitene i Twist-posen… 
Jeg har for lengst funnet ut at det å ha med Twist på hyttetur med mine gode venninner Stine og Mildrid er helt ypperlig, – ingen av oss tre er enige om hvilke biter som er best, – så alle får med andre ord viljen sin. Genialt spør du meg!
Jeg elsker mørk sjokolade, så da sier det seg selv at Banantwist er min favoritt. I tillegg har også lakris- og marsipan-twist pallplass hos meg. Tom foretrakk lakrisen før de byttet oppskrift, nå mener han den er for hard, men det ligger altså an til heftig kamp om banan- og marsipan-twisten.

Jeg skulle ha sett dette komme, – vi bestiller stort sett den samme maten når vi spiser ute, vi er begge enige om at mørk sjokolade er det beste lørdagsgodtet. Jeg har endelig funnet noen som setter pris på at jeg har et helt kjøkkenskap fullt av kun forskjellige typer te. Det er aldri noen store diskusjoner om hva vi skal ha til middag, det eneste er at jeg har fått noen «klager» på at jeg er for flink til å lage mat, for noen av klærne hans har visst krympet på mystisk vis i senere tid.
Når det gjelder Twist er det kanskje slik at like barn ikke leker best likevel?

Jeg prøver å ha i bakhodet at Landstrykeren ruller den siste kjøttbollen over til Lady når de spiser spaghetti. Jeg tenker at så lenge jeg slipper å se fotball er jeg uten tvil villig til å ofre alt av både banan- og marsipan-twist.

Hva er din favoritt-twist? Og er flere i huset enige med deg på det punktet?

Skriv et svar

Du må være innlogget for å skrive kommentarer.