Litt forskjellige dyr

onsdag 30.mars

Noen av kundene mine er så trivelige, i tillegg til at de er meget gode kunder, dermed greier de å overtale meg til det utroligste. 😉
Denne gangen ble resultatet at jeg tegnet to pastelltegninger av ugler, så absolutt ikke det dere forventer å se fra min hånd vet jeg. Begge tegningene er 32x48cm. uglene ligger i bestillinsgverk-galleriet2 ugler

Ugler er ikke det eneste jeg har prøvd meg på for første gang i den senere tid. Jeg har også malt en hund for aller første gang.
Det har sneket seg inn en del katter i både tegningene og maleriene mine i løpet av årene, noe som har ført til spørsmål fra flere av dere om det ikke snart kommer et bilde med en hund.
Så dermed ble det et papyrusmaleri med hund.

Tusen takk til snille og kosete Chablis som stilte opp som samarbeidsvillig modell, og til eierne hennes Trine og Kenneth! Under her ser du Chablis på jobb som kunstnermodell her på Dalalåven Atelier!

Maleriet heter «Loyalty» og det finner du i både galleriet for hender og føtter og i til salgs-galleriet
Loyalty

Skriv et svar

Du må være innlogget for å skrive kommentarer.