Masse som skjer!

Tirsdag 10.mars 2015

På søndag drar jeg til Trysil for å sitte i fagjuryen for kunst for Drømmestipendet, – jeg ser frem til noen lange, intense, men spennende dager der! Du kan lese mer om Drømmestipendet på deres nettside her

En liten oppdatering på det som skjer for fremover:
Jeg åpner utstilling på Valsøytunet i Valsøyfjorden 16.mai-17.juli.
Hvis du er på Facebook kan du se mer om den utstillingen her

Så åpner jeg den aller første kollektivutstillingen på Dalalåven Atelier, det blir åpning under Kulturvøkku i Rindal. Jeg har invitert to andre kunstnere til å stille ut sammen med meg. Jeg kommer med mer informasjon ganske snart!
Det blir åpning lørdag 27.juni kl 14.00, og utstillingen vil henge til 12.juli.

Midt oppi alt dette drar jeg i tillegg for å delta på den internajsonale kunstfestivalen i Rio de Janeiro i Brasil 3.-26.juli. Det blir i hvert fall spennende!
Jeg føler at jeg ikke helt har nok bilder til alt dette, så jeg maler både på bestillingsverk og mot kommende utstillinger for tiden!

Så det kommer nok en del nye maleri her også snart!

Skriv et svar

Du må være innlogget for å skrive kommentarer.