nordmøres mest sexy bil?

Onsdag 14.april 2016

I dag har bilen min fått en kraftig oppgradering slik at den matcher eieren litt bedre! Jeg er strålende fornøyd og merker at jeg allerede nå etter få timer har blitt mye mer glad i denne bilen!
Designet har de dyktige folkene ved Anunatak stått for, mens folieringen er utført her lokalt av EB Video
Med polkadotter, øyenvipper og ingadalsegg.com på siden slipper jeg forhåpentligvis å kaste bort mer tid på å lete og lete etter bilen på en parkeringsplass, eller å nok en gang sette meg inn i feil bil….! I tillegg er vel et rullende visittkort kjekt som markedsføring vil jeg tro.
Helfigur Inga Dalsegg bil ingr

Foto: Eva S Rønning, Trollheimsporten

Trollheimsporten var naturligvis til stede da bilen skulle hentes i ettermiddag, og som de skriver «Inga Dalsegg gjør sjelden noe halvveis. Ei heller når hun skal kjøpe seg bil. Da kunstneren skulle kjøpe seg bil for aller første gang, måtte den selvfølgelig være litt utenom det vanlige.»
Du kan lese resten og se flere bilder i artikkelen på Trollheimsporten her

Skriv et svar

Du må være innlogget for å skrive kommentarer.