Nye Inga-produkter

23.september 2014

I dag har jeg fått prøvetrykk på helt nye Inga-produkter, må innrømme at jeg var utrolig spent da jeg åpnet pakken!
De nye produktene er serveringsbrett og glassbrikker, og de er laget av Åry Trays AB i Sverige.
Serveringsbrettet er 36×28 cm stort, og drikkebrikkene har 4 forskjellige motiv.
Brett-brikker

Jeg er utrolig fornøyd over å ha fått til et samarbeid med Åry Trays, da dette er et firma som virkelig er kjent for å ha høy kvalitet på sine produkter. Alle produktene er av av bjørk fra fornybar skog og de er håndlaget. Både brett og brikker er laget av hele stykker tre, uten skjøter. De er lette å rengjøre og tåler oppvaskmaskin.
Det tar naturligvis noe tid å få hele kolleksjonen min ferdig, men om en måneds tid kommer jeg altså til å ha disse produktene på lager. De kan kjøpes enten ved å besøke meg på Dalalåven Atelier, eller via bestillingsskjemaet her på nettsiden min
Jeg håper både mine brett og brikker vil havne under mange juletrær i år!

Skriv et svar

Du må være innlogget for å skrive kommentarer.