Nye maleri med katt og bok

Mandag 6.august 2018

Da er to nye oljemaleri ferdig, et på lerret og et på egyptisk papyrus. Temaene på begge er ting som står meg nært, – katter og bøker.

Min kjære Frøyapus elsker å krype helt tett inntil ansiktet mitt for å få kos. Noe av det mest beroligende jeg kan tenke meg er å ligge å bare høre lyden av en pusekatt som maler høyt og tilfreds. Akkurat den stemningen hadde jeg lyst til å male. Maleriet er 50×50 cm, det er olje på lerret, pris kr 12 400,- 
Det andre har boktema. Jeg har vært en lesehest hele livet. Jeg leser på selv de korteste fergestrekningene, jeg leser mens jeg står i kø på innsjekking eller sikkerhetskontroll på flyplasser, jeg tar med meg bok til frisøren, jeg leser i lunsjpausen og på senga. Kort sagt kan jeg ikke se for meg et liv uten bøker!
Det gikk nylig opp for meg at alle maleriene og tegningene mine med bøker og lesing som tema hadde høst- eller vinter-stemning.
DET går jo ikkke, for jeg leser jo også på stranda, i solveggen, i hagen og på badeplassen!
Så derfor har jeg nå malt et sommerlig lesebilde, dette er et oljemaleri på egyptisk papyrus, det måler 32×42 cm, og jeg har kalt det «Timeout», pris kr 7 800,-

Timeout
My Furry Friend

Skriv et svar

Du må være innlogget for å skrive kommentarer.