Nye varer i hus!

tirsdag 3.november 2015

ankomne pakker

 

 

 

 

I dag ankom endelig 9 veldig etterlengtede kasser med nye Inga-produkter Dalalåven Atelier!

De nye serveringsbrettene mine 33x43cm, så større enn de gamle som er 28x36cm
Glassbrikkene er 9x9cm, – samme størrelse som de jeg har fra før. Jeg vil fremdeles selge disse i sett på 4, – men man får nå 8 forskjellige motiv å velge og vrake mellom.
Disse produktene er laget av Åry Trays i Sverige. Jeg er utrolig fornøyd over å ha fått et samarbeid med dem, da dette er et firma som virkelig er kjent for å ha høy kvalitet på sine produkter. Alle produktene er av av bjørk fra fornybar skog og de er håndlaget. Både brett og brikker er laget av hele stykker tre, uten skjøter. De er lette å rengjøre og tåler oppvaskmaskin. Åry Trays lager også produkter for Victoria & Albert Museum i London, noe som i seg selv er et kvalitetsstempel.
 8_brikker
 2brett-8brikker
I tillegg har jeg fått et nytt motiv på kunstlys, – laget av Løiten Lys som vanlig. Dette motivet er et papyrusmaleri og jeg har fått det trykt både på små og store lys. De store kunstlysene mine er 9,5 cm i diameter, de små er 8 cm i diameter. Begge størrelsene er 15 cm høy.
Jeg gleder meg til å ha med meg alle disse nye produktene ut på julemessene! Connecting With You-begge
7.-8.november blir jeg tradisjonen tro å finne på vår store lokale julemesse; Rindalsmessa.
https://www.facebook.com/events/1215419221808895/
søndag 29.november skal jeg for første gang delta på Juletorg i Surnadal, på Kulturhuset.
https://www.facebook.com/events/549337075202282/
Og søndag 6.desember på Julemarked på Øratorget og Sunndal kultuhus.
Alle stedene vil jeg ha med både kunst og gamle og nye Inga-produkter
Jeg kommer også til å ha både kveldsåpent og åpent på helg (når jeg ikke er ute og farter på messer) på Dalalåven Atelier i førjulstida, mer informasjon om alt dette kommer etterhver!
– Men det er naturligvis også mulig å stikke innom meg på låven for å kjøpe før den tid, eller å bestille via nettbutikken min som dere finner her på sidenDu kan lese mer om dette på Trollheimsporten.

 

Skriv et svar

Du må være innlogget for å skrive kommentarer.