Nye varer og lørdagsåpent 13.februar

Torsdag 11.februar

I dag ankom det en kasse med splitter nye kunstkort – rett fra trykkpressa i Trondheim – i tide til morsdag og valentinsdagen!
Det er hele 4 år siden sist jeg fikk trykt opp nye motiv på kort så et var på høy tid nå!

Jeg har nå 6 helt nye motiv på mine kunstkort

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det har blitt en tradisjon at jeg har førjulsåpent på Dalalåven Atelier i desember, grunnet sykehusopphold ble det ikke noe av det i førjulstiden nå sist. Jeg har forstått på tilbakemeldingene at det var mange som savnet det. Men jeg åpner i hvert fall dørene nå og har lørdagsåpent lørdag 13. februar kl 11-15.

Her finner du både kort og små gaver som passer ypperlig til morsdag og Valentinsdagen og naturligvis originale maleri og tegninger. Forhåpentligvis har det også kommet inn noen splitter nye påskeprodukter til da. Arrangement på Facebook finner du her.

VELKOMMEN!

Jeg har også salg på kunstkort nå! Det er ikke bare til morsdag og Valentinsdagen man trenger kort. Jeg oppfordrer til å sende et kort til noen som er ensomme nå! Send et kort til noen du savner, noen du er glad i, noen du ikke har sett på en stund!

Jeg spanderer 2 kort hvis du kjøper 10!
Så med andre ord: Du kjøper 10 kort, men betaler kun for 8.
For deg som ikke har muligheten til stikke innom meg på Dalalåven så finner du alle kunstkortene mine i nettbutikken min her
Bruk rabattkoden 10kort når du kommer til handlekurven.
Bor du i nærheten og vil spare porto ved å hente kortene selv velger du «hent på Dalalåven Atelier»

Skriv et svar

Du må være innlogget for å skrive kommentarer.