Nytt maleri og Bygdadagen i Halsa

tirsdag 5.september 2017

Du har sikkert hørt «Dance like nobody’s watching; love like you’ve never been hurt. Sing like nobody’s listening; live like it’s heaven on earth.»
Det er et sitat jeg har veldig sansen for, og det var inspirasjonen min da jeg startet på dette bildet her.
Denne damen her er dog viljesterk, for maleriet ble helt annerledes enn den planen jeg hadde! Hun tok litt over på et vis så jeg måtte bare lystre og male henne frem. Bildet er 25 x 33 cm, og planen er å stille det ut i Paris under kunstmessa Art Shopping neste måned.

Men før den tid står Halsa for tur! Nå på lørdag, 9.september, blir jeg å finne som utstiller under Bygdadagen i Halsa 2017. Her blir det virkelig liv og røre hele dagen med masse å se på, oppleve, og kjøpe!
Jeg tar med meg både maleri, tegninger og kunstprodukter og gleder meg til en innholdsrik dag i Halsa! Håper å se mage av dere der!

Skriv et svar

Du må være innlogget for å skrive kommentarer.