Påske-akvarell

Onsdag 18.mars 2020

Når det stormer som verst og verden plutselig er snudd på hodet trenger vi noen lysglimt. Derfor satte jeg meg ned og malte noen koselige og artige retro-påskekyllinger. vanligvis maler jeg ikke med akvarell, men jeg valgte å male på direktsending på Facebook, og da bør det gå litt raskere.
Det at folk så på ga meg litt tids-press, – jeg tror dette må være rekord-tempo for min del! Med noen direktsendte tegne- maleseanser i går og fortsettelse alene i dag ble altså denne akvarellen ferdig.
Jeg har kalt den På påsketur.
Dette er A3 format, og blir da litt større når den er ferdig innrammet.
Som med alle mine bilder blir dette rammet inn med refleksfritt kunstglass.
Pris med glass og ramme er kr 5 500,-

På påsketur

Mange begynte umiddelbart å spørre etter produkter med dette på, så jeg kontaktet mine leverandører allerede før bildet var ferdig!
Det viste seg at det er mulig å få NOEN varer hit i tide til årets påske!

Slik vil da påskeproduktene jeg kan få ferdig til årets påske se ut.
Vanligvis ville jeg bare bestilt en del.
Slik den økonomiske situasjonen min er nå med avbestillinger grunnet koronaviruset kan jeg rett og slett ikke ta den sjansen.
Så hvis DU kan tenke noen fargeglade morsomme påskekopper å nyte varm drikke fra i solveggen, en påskepute som liver litt opp hjemme eller på hytta, en livlig påskeveske eller påskesekk som sprer litt glede, – vel da er det bare å rope ut!
Ta kontakt og fortell meg hva du ønsker å kjøpe så legger jeg inn en bestilling i helga, og alt vil komme i tide til påske!

 

kopp sett fra siden
Kopp fra midten
Fargeglad påskepute
en fargerik gul påskesekk
påskeveske

 

Skriv et svar

Du må være innlogget for å skrive kommentarer.