Splitter nye Inga-produkter

Tirsdag 20.november 2018

Jeg har jobbet med å få utvidet kolleksjonen med Inga-kunstprodukter en stund. Slikt tar tid, jeg er opptatt av at varene jeg selger skal ha skikkelig kvalitet, og det er ikke så lett å finne noen som vil produsere små mengder til et lite firma som mitt.
Før helga kom de aller første koppene, termokoppene og notatbøkene. I dag kom den første leveransen min med vesker, punger og putevar.

Dette er kun små leveranser da jeg ville se med egne øyne, ta og føle på, og teste varene selv før jeg bestiller noen større mengder.
Disse produktene blir laget 3 forskjellige land, Tyskland, Storbritannia og USA. Ikke noe er masseprodusert, de lager og trykket ett og ett produkt på bestilling. Det er jeg selv som har designet plassering av maleri eller tegninger på hvert produkt, bestemt bakgrunnsfarge og alt slikt. Maleriene har såpass forskjellige format at dette har ført til noen kreative løsninger underveis.
Hvis du vurderer noen av mine nye produkter som julegave eller til deg selv så er det bare å stikke innom
meg på Dalalåven for å ta en titt på hvordan de ser ut selv!Alle produktene kan i utgangspunktet lages med hvilke som helst av mine maleri eller tegninger, så har du et favorittbilde du lnsker på kopper, en veske, et skjerf eller noe annet så er det bare å gi beskjed så ordner jeg det!
Ta gjerne ta kontakt hvis du ønsker å kjøpe/bestille noen av disse produktene, så jeg får bestilt inn de motivene og varene akkurat DU ønsker deg! Jeg har malt såpass mange bilder at det ikke er lett å velge ut akkuratt hvilke motiv eller hvilke produkt folk helst vil ha, så da er det fint om kundene selv gir beskjed nå i begynnelsen.
 Du finner et større utvalg inne på nettsiden til firmaet jeg samarbeider med her 
bare klikk på et maleri så ser du hvilke produkter som er tilgjengelig med det motivet. (hvis du går nederst på siden der det står land og endrer fra $ til € vil også alle mål automatisk endre seg fra inches til cm!).
Hvis du heller vil snakke med meg i stedet for å benytte deg av en utenlands nettside er det bare å ta kontakt!

Putetrekk 45 x 45 cm kr 499,- Putetrekk 40 x 40 cm kr 399,- Disse finnes også i 50 x 50 cm til kr 629,- Alle er tilgjengelig med omtrent hvilke som helst av mine maleri du ønsker
Liten pung 15 x 10 cm kr 275,- Middels pung 24 x 15 cm kr 299,- Det finnes også en stor en på 31,5 x 21,5 cm til kr 349,-
Foret veske i 3 størrelser Stor veske 46 x 46 cm kr 499,- Middels veske 41 x 41 cm kr kr 449,- Liten veske 33 x 33 cm kr 449,-
Liten veske, her ser du at veskene er foret innvendig. Denne er 33 x 33 cm og koster kr 349,- Motivet er naturligvis tilgjengelig på vesker i andre størrelser også!
Middels pung, 24 x 15 cm kr 299,- Stor nok til å brukes både som toalettmappe, pennal eller liten veske. Her er det plass til både solbriller, mobil og litt forskjellig Motivet er naturligvis tilgjengelig på punger i andre størrelser også!
Liten pung 15 x 10 cm kr 275,- Her er det plass til litt sminke, en penn, penger og annet småtteri Motivet er naturligvis tilgjengelig på punger i andre størrelser også!

Skriv et svar

Du må være innlogget for å skrive kommentarer.