Torvdag på Bjørnli og LianDagen i Trondheim

onsdag 12.september 2018

Neste uke blir hektisk og artig for min del!
Lørdag 22.september skal jeg stå på stand under Torvdag på Bjørnli. Det vil bli salg fra boder av alle slags varer, loppemarked, matservering og lek og moro for barn og voksne. Min stand finner du inne i Stallstua, bodene holder åpent fra kl 11-16

Søndag 23.september deltar jeg på Liandagen 2018 i Trondheim kl 12-15. Dette er en dag for god mat og heder og ære til matfolk som fortjener det. Det deles ut en rekke priser og hedersbetegnelser denne dagen. Matveien på LianTunet fylles med høstens grøde. Det blir samtale rundt bålet i lavvo og ikke minst så skal jeg ha gresskarlyktutstilling. I tillegg skal jeg demonstrere hvordan man kan skjære skumle gresskarlykter til Halloween. Her får du i tillegg gode tips til hva gresskarkjøttet kan brukes til.
En gresskarlyktutstilling krever mange gresskarlykter, så jeg får en spesialleveranse med gresskar rett over helga her nå, så store deler av neste uke legges vel penslene bort og erstattes med gresskar-skjære-uttstyr!
Det kommer naturligvis bilder både her og på Facebook-siden min etter hvert, men akk så lenge får dere nøye dere med noen gresskar fra i fjor

Skriv et svar

Du må være innlogget for å skrive kommentarer.