Velkommen til ny og forbedret nettside!

onsdag 6.mai 2015

Etter mye jobb og en stor porsjon frustrasjon er den nye nettsiden min nå ENDELIG på plass! Jeg håper du tar deg tid til å kikke litt igjennom den.
En av de største endringene er den splitter nye nettbutikken min der det er enkelt og lettvint å betale med kort via PayPal. I tillegg gir den deg oversikt over hvor mye jeg har igjen på lager av alle varer.
Alt har fått en liten endring, selv om mye også er ganske likt, jeg håper  og tror hele nettsiden er mer brukervennlig enn før. Blant annet har den nå såkalt responsivt design, noe som gjør at den fungerer like bra for deg som titter innom via nettbrett eller mobiltelefon. Det er en stor forbedring!
Galleriene med bilder og bloggen min er naturligvis fortsatt her.
Finner du noen feil eller mangler setter jeg stor pris på om du gir beskjed til meg så jeg får rettet opp i det! 🙂

Når jeg først er i gang, her er et helt nytt maleri, dette finner du i større format i Akt-galleriet. Det heter «Letting Go» og er 54x70cm
Letting Go

Skriv et svar

Du må være innlogget for å skrive kommentarer.