Vinterkulturuka i Skaun, Vinterlarm i Meldal og Drømmestipendet

9.januar 2015

De neste månedene har jeg litt forskjellig som foregår. Jeg maler for tiden på flere forskjellige bestillingsverk, kommer tilbake med mer info og foto etter hvert som de blir ferdige.

I tillegg har jeg noen andre typer oppdrag:

lørdag 31.januar holder jeg tegnekurs under Vinterkulturuka i Skaun. Kurset går over en hel dag, og er beregnet for ungdommer. Påmelding til veronica_mortensen@hotmail.com eller sms til 971 83 454.

Lørdag 28.februar deltar jeg på Vinterlarm i Meldal. Storås Safunnshus arrangerer lørdagskafe med kunst 28.februar kl 12-17. Jeg er en av flere kunstnere som deltar der, og vil ta med meg både maleri, tegninger og div Inga-produkter for salg denne dagen.

I mars skal jeg ha noen hektiske dager i Trysil i forbindelse med Drømmestipendet.
I fjor fikk jeg den store æren av å sitte i juryen for Drømmestipendet for første gang. Jeg har blitt bedt om å fortsette dette engasjementet, så for andre året på rad skal jeg nå sitte i fagjuryen for visuell kunst for Drømmestipendet.
Drømmestipendet er et samarbeidsprosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Samtlige norske kommuner kan nominere inntil seks kandidater hver, (men ikke mer enn én i hver av kategoriene visuell kunst, dans, musikk, skapende skriving, teater og annet).
Når vi i juryen treffes i mars skal vi velge ut hundre unge kulturutøvere som i juni skal tildeles hvert sitt drømmestipend, pålydende 10.000 kroner.
En spennende og stor jobb med andre ord! Så i mars blir det noen lange dager i Trysil med intenst jury arbeid. Jeg gleder meg, og synes det er utrolig stas at jeg får være med på dette!

Det er med andre ord litt forskjellig som skjer fremover, men akkurat nå i dag er det en vanlig maledag på atelieret, men Frøyapusen som klatrer i takbjelkene som alltid!
Takvindu-web

Skriv et svar

Du må være innlogget for å skrive kommentarer.