Drager og haier på soverommet

https://ingadalsegg.com/wp-content/uploads/2015/06/Pauline1.jpg

Min venninne Stine sier det er bra vi to er så ulike som vi er.
Jeg trenger noen som kan roe meg litt ned hevder hun, – for å unngå at det tar helt av visstnok.

Stine har en slik nakenkatt, – dyret har altså ikke pels og er dermed nesten like frossen av seg som meg. Dette har ført til at vi har brukt litt tid på å lete etter varmende katteklær og lun katteseng på internett.
Jeg ble så ivrig at jeg hoppet av glede da jeg og Trine, min 11-årige venninne, fant de kuleste kattesengene du kan tenke deg på nett. Senger formet som dyr, deriblant sjiraff, geit, leopard, hai og dinosaur. Det endte med at en superkul krokodille-seng ble bestilt.
Nå på lørdag var jeg igjen på besøk hos Stine og syntes det var stor stas å se den pelsløse katten klatre inn i en krokodillemunn for å krølle seg sammen og sove. Bare se det for deg!

Dette førte naturlig nok til at fantasien min satte i gang….
Jeg ønsker meg også en dyre- seng nemlig!
Da jeg begynte å fabulere høyt om en slik seng i Inga-størrelse fikk jeg et strengt blikk fra Stine, og beskjed om at «Det verste er at jeg vet du MENER det! Men nå må du ikke ta helt av igjen Inga!»

Hennes beste motargument var at en eventuell fremtidig kjæreste naturligvis ville bråsnu i døra hvis han kom inn på et soverom og oppdaget at senga var munnen på en enorm drage…
I hodet mitt ser jeg det levende for meg, det perfekte soverommet. Dragens hode og deler av vingene kommer ut av veggen, de regelrett svever over bakken. Så kan senga enten være inni dragegapet, eller oppe på nakken mellom vingene. Dragen skal naturligvis se ekstremt livaktig ut, men en snill drage må det være.
Trine var helt enig med meg i at dette hadde vært genialt, men hun vil helst ha en haiseng. Hennes mor himlet med øynene og ristet litt oppgitt på hodet over oss begge to. Hun hevder vi to kan bli i overkant kreative når vi er sammen.

Det eneste problemet jeg ser med denne drageseng-planen min er at jeg muligens bør bygge på soverommet først. Takhøyden i andre etasje hos meg er kun 190cm, så det blir nok litt vanskelig å få en enorm drage til å sveve over bakken der. Jeg innser at det er noen tekniske problemer som må løses her.

Nå kan det naturligvis hende at Stine har rett, at det kan bli litt overdose for en eventuell fremtidig kjæreste å oppdage at senga her i huset er en grønn drage med store vinger. Men skal jeg være ærlig tror jeg at noen som skal kunne leve sammen med meg bør ha såpass høy toleranseterskel at de ikke bør reagere på slikt småtteri.
Om ikke annet kan jeg garantere at jeg ville fått masse overnattingsbesøk av en hoppende ivrig Trine hvis jeg fikk meg en slik seng. Jeg ser for meg at vi med stor sannsynlighet ville ha endt opp med å hoppe i senga og leke at vi var drageriddere i stedet for å sove, men skitt au!
Det er mulig jeg må nøye meg med å prøve å overtale foreldrene hennes til å bygge en haiseng til henne, så kan jeg dra dit på overnattingsbesøk, men det er lov å drømme.

Pauline2

Skriv et svar

Du må være innlogget for å skrive kommentarer.