Nye små pastelltegninger til Rennebumartnan

onsdag 25.juli 2018

Jeg gleder meg veldig til å delta på Rennebumartnan for aller første gang i år! Den går av stabelen 10.-12.august.  I tillegg til å ha stand med både originl kunst og masse forskjellige kunstprodukter skal jeg ha tegnekurs med aktmodell på utescenen kl 14 den lørdagen. Tegnekurset er gratis, hvis du har lyst til å delta er det bare å melde seg på til meg på art@ingadalsegg.com
For tiden tegnes og males det på harde livet for å få alt klart til dette, denne uka har jeg fått ferdig 3 små pastelltegninger som skal bli med. Alle disse vil bli innrammet med refleksfritt kunsglass slik som alle mine originaler er.
Tegningene ser du her:

Escape from the World
Fantasy Flight
Precious Gift

Skriv et svar

Du må være innlogget for å skrive kommentarer.