Nytt maleri og 2 nye kunstlys

Torsdag 23.februar 2017

Det er spennende dager på Dalalåven Atelier for tiden. Jeg jobber med flere bestillingsverk, og denne uka her ankom de nye kunstkortene mine og prøvetrykk på nye kunstlys.
Årets første papyrusmaleri fra meg er nå ferdig. Dette er 41 x 33 cm, og jeg har kalt det «Comforting Shelter». Bildet skal rammes inn med refleksfritt kunstglass, pris med ramme blir kr 4 700,-


Kolleksjonen med Inga-kunstkort teller nå 21 motiv, her ser du både gamle og nye kort samlet. Alle kortene kan kjøpes her i nettbutikken min

 

 

For første gang har jeg fått trykt maleri i liggende format på kunstlys, jeg var veldig spent på resultatet! Prøvetrykkene har nå kommet i hus og jeg liker virkelig at motivet dekker langt mer av lyset. Produksjonen er nå i gang og om ikke lenge vil disse lysene være til salgs både her i nettbutikken og hos meg på Dalalåven Atelier. Det ene motivet heter «Into the Sunset» og det andre «Huldra»Skriv et svar

Du må være innlogget for å skrive kommentarer.