Rapport fra utstilling i Rio de Janeiro, Brasil

søndag 12.juli 2015

Jeg har nå kommet hjem etter et fantastisk opphold i Brasil.
Jeg har opplevd utrolig mye og sitter igjen med mange sterke inntrykk.
Nå er det litt begrenset hvor mye jeg kan fortelle om det her, og også hvor mange bilder jeg kan dele her på nyhetssiden, men tenker at det nok vil komme litt mere i en blogg ganske snart.

Jeg var så heldig å få bo hjemme hos et kunstnerpar i Rio i stedet for på hotell, noe jeg føler ga meg et annet innblikk i kulturen. I tillegg til at det førte til utrolig mange flotte og spennende opplevelser.

her er noen bilder fra turen. Både fra åpningen av kunstutstillingen, utsikt over byen Rio de Janeiro, meg ombord på ferga som faktisk het Inga II og fra en tur i favelaen Santa Marta.
klikk på bildene for å se de større!

kunstner Caterina Mantuano, kurator Angela Oliveira og Inga Dalsegg på utstillingsåpning i BrasilInga med sine maleri på utstillingen i BrasilInga utenfor galleriet      Inga i bydelen Santa Teresa i Rio. favelaen Santa Marta i bakgrunnenInga foran et prosjekt laget av barn, Projeto Morrinho, - en modell av byens favelaer. Utstilt på Museu De Arte Do Rioet prosjekt laget av barn, Projeto Morrinho, - en modell av byens favelaer. Utstilt på Museu De Arte Do RioInga på toppen av fjellet Pão de Açúcar, med utsikt over Rioombord på taubanen opp til toppen Pão de Açúcar i Rio   Fra en tur i favelaen Santa MartaInga ombord i ferga Inga II i Rio de Janeiro! Inga ombord i ferga Inga II i Rio de Janeiro! Inga kjøper seg sin første Acarajé laget av Teresa, helt fantastisk spesiell matInga på Ipanema stranden i Rio de Janeiro Fra en tur i favelaen Santa Marta Fra en tur i favelaen Santa Marta

Skriv et svar

Du må være innlogget for å skrive kommentarer.