Nytt maleri

Fredag 3.april 2020

Da ble jeg ferdig med en nytt maleri, så nå skal jeg ta helg!
Dette er et oljemaleri, det er 50×33 cm. pris kr 8 800,-
Dette maleriet ble på et vis enda mer aktuelt nå. Det handler om enkle hverdagsgleder, men likevel handlinger som nå er umulig for mange.
Kanskje dagens situasjon vil gjøre at vi setter enda større pris på slike øyeblikk når vi igjen kan omgås hverandre?
I januar hadde jeg en avstemning få Facebooksiden min, der følgerne mine fikk bestemme hvilket maleri-tema jeg skulle lage en ny versjon av, – altså en ny vri på samme type tema.
Bildet som fikk flest stemmer var et med en gammel hånd som tar i mot en bukett blomster fra en barnehånd. Det er altså bakgrunnen for at jeg malte dette. Det er litt fascinerende å se hvor forskjellige disse bildene ble, selv om temaet er det samme.
Jeg har aldri prøvd noe slikt før, men syntes dette var gøy! Jeg håper dere liker bildet!

Nytt maleri, med samme tema som i et tidligere bilde
Aksepter fortiden, omfavn fremtiden og lev i nåtiden Oljemaling på egyptisk papyrus, 34 x 45 cm Malt på bestilling Dette bildet var det som fikk flest stemmer tidligere på å få laget en ny versjon med lignende tema

Skriv et svar

Du må være innlogget for å skrive kommentarer.