Kulturkonferanse, Vinterlarm og Drømmestipend

Tirsdag 1.mars 2016

Noen dager er hakket travlere enn andre, onsdag 9.mars blir nok en slik dag med fullt program og vel så det.

Først blir jeg å finne på Kulturkonferansen 2016 på Sunndalsøra, der skal jeg snakke om hvordan kunsten hjalp meg gjennom sorgen og depresjonen etter at min tvillingsøster Elin ble myrdet.
Se arrangementet på Facebook her
Dette er et utrolig bra program, så jeg anbefaler virkelig å sette av tid til dette!
Kulturkonferansen 2016

Etterpå kjører jeg rett til Løkken for å delta på Vinterlarm i Meldal, der skal jeg ha stand på Damenes Aften i Meldalshallen. Dette er en koselig og morsom kveld for damer i alle aldre, og overskuddet fra kvelden skal gå til sanitetens kreftfond – øremerket brystkreft og livmorhalskreft.
Ellers blir det både mannekengoppvisning, sang, MANGE fine stands, åresalg, og en liten matbit
Se Facebook arrangement her
vinterlarm

Torsdag 10.mars mistenker jeg at jeg skal ta det bittelitt roligere!

Søndag 13.mars kjører jeg til Trysil for å sitte i fagjuryen for kunst for Drømmestipendet, for tredje året. Dette er hardt og intenst arbeid, men samtidig utrolig spennende og en stor ære! les mer om Drømmestipendet her

Drømmestipendet 2016

Skriv et svar

Du må være innlogget for å skrive kommentarer.