Kunstfestival og ny papyrus

6.august 2013

Lørdag 17.august går Strandheim Kunstfestival på orkanger av stabelen, jeg er en av tre festivalkunstnere der. Det blir et utrolig variert program, med mye å se og oppleve, alt fra utstillinger, dansekurs, korslag og konserter, så har du muligheten anbefaler jeg å sette av dagen til en tur innom dit! Er du på Facebook kan du se mer om Strandheim Kunstfestival her

I tillegg til å ha kunstutstilling på Strandheim kommer jeg til å ta med meg både kunstlysene og kunstkalendrene mine for salg, så her blir det mulighet for å både handle noe til seg selv og for å kjøpe gaver.

Jeg har nettopp laget ferdig to nye papyrusmaleri, til venstre «As Years Go By» og til høyre «When Love is Forever»:

as years go by when love is forever

Skriv et svar

Du må være innlogget for å skrive kommentarer.