Nytt bestillingsverk med hender

30.april 2018

Da er jeg endelig i mål! Dette maleriet er 58×65 cm og er malt på bestilling.
Dette oppdraget startet med at jeg fikk tilsendt noen foto, jeg ønsket å selv møte «modellene» og ta egne foto, noe som heldigvis gikk i orden.
Oppdraget ble i grunnen enda mer koselig og personlig av dette Modellene som er i 90-åra hadde lite modellerfaring som de sa, men tok oppdraget med godt humør selv om de ikke visste noe om det på forhånd! Det ble en riktig så trivelig opplevelse.
Senere har de også vært her på Dalalåven og sett meg i arbeid.
Selv ble jeg nesten satt ut da han så ned på hånda si, kikket opp på maleriet jeg jobbet med, og så ned på hånda si igjen og sa at maleriet nesten så mer ekte ut.  Flyter litt på den enda kjenner jeg!
Jeg syntes også denne ramma ble perfekt! Jeg har et stort utvalg med rammeprøver her, og hjelper deg gjerne å velge riktig ramme til akkurat ditt maleri når du handler kunst av meg

Slik ble det med ramme på

Skriv et svar

Du må være innlogget for å skrive kommentarer.